Ga naar inhoud
Gratis verzending v.a. €35 | Gratis inpakservice & samples
Gratis verzending v.a. €35 | Gratis inpakservice & samples

Informatiepagina Coronavirus

Goed nieuws: wij mogen weer open!

Na een sluiting van enkele weken mogen we vanaf volgende week onze werkzaamheden weer hervatten. Dit betekent dat we vanaf 12 mei weer open zullen zijn, weliswaar op een andere manier dan je gewend bent van ons. Op deze pagina geven we graag antwoord op veelgestelde vragen en leggen we uit wat we doen om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Ik had een afspraak in de periode dat jullie gesloten waren, wat moet ik doen?

Inmiddels hebben wij bijna al onze klanten weten te benaderen en nieuwe afspraken ingepland. Ben je nog niet door ons gebeld, bel ons dan zelf op 038 230 22 22! We hope to see you soon!

Ik heb binnenkort een afspraak. Kan deze doorgaan?

Alle afspraken vanaf 12 mei kunnen doorgang vinden, je afspraak gaat dus door! Je hoeft geen contact met ons op te nemen om dit te bevestigen. Wanneer je een afspraakbevestiging hebt ontvangen staat je afspraak goed in onze agenda, ook wanneer je geen herinnering hebt gekregen. Het kan zijn dat we contact met je opnemen om de afspraak te verplaatsen om te voldoen aan de hygiënerichtlijnen.

Ik wil graag een nieuwe afspraak maken, kan dat?

Ja, onze agenda is weer open! Klik hier om een afspraak te maken.

Maatregelen voor jouw en onze veiligheid

Een bezoek aan ons zal anders verlopen dan je gewend bent. We houden ons aan een zeer streng protocol dat ervoor zorgt dat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten wordt gewaarborgd. Voorafgaand aan de afspraak nemen wij het protocol persoonlijk met je door en dien je hiermee akkoord te gaan. Bij twijfel beslissen onze medewerkers of de afspraak wel of niet plaats mag vinden. Hieronder sommen wij het protocol alvast voor je op:

> De afspraak kan niet plaatsvinden indien je last hebt van één van deze klachten: neusverkoudheid, hoesten, koorts, niezen, benauwdheidsklachten, keelpijn of loopneus.

> Het is verplicht je handen te desinfecteren wanneer je het pand binnen komt, voorafgaand aan de behandeling, na de behandeling, na een eventueel toiletbezoek en bij het verlaten van het pand.

> Kom alleen naar de afspraak. Het is niet mogelijk iemand mee te nemen. Er mag, naast de behandelaar, 1 persoon in een behandelruimte aanwezig zijn.

> Houd altijd 1,5 meter afstand tot anderen. Wij schudden geen handen.

> Er geldt een maximaal aantal personen dat in het pand aanwezig mag zijn. Het kan zijn dat we je vragen buiten te wachten indien je langer dan vijf minuten voorafgaand aan je afspraak aanwezig bent. Kom dus niet te vroeg!

> Tijdens de behandeling praten we zo min mogelijk. Niet zo gezellig, maar wel belangrijk voor jouw en onze veiligheid.

> We schenken geen koffie, thee of water. Ook verwijderen we het leesmateriaal uit onze wachtruimte.

> Wil je gebruikmaken van het toilet? Meld dit eerst aan een personeelslid. Het toilet wordt na ieder gebruik ontsmet.

> Je kunt alleen pinnen, we accepteren geen contante betalingen.

> Je hangt zelf je jas op aan de kapstok. Ook deze wordt na gebruik ontsmet.

> In de winkel geldt: raak zelf geen producten aan, maar vraag een medewerker om hulp. Testers mogen door klanten niet worden gebruikt.

> Tot slot: volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

Dit protocol geldt voor al onze klanten en moet door iedereen worden opgevolgd. Naast dit algemene protocol hanteren wij ook een streng hygiëneprotocol dat gericht is op ontsmetting en reiniging van de behandelruimtes, behandelmaterialen en de winkel. Dit protocol wordt na iedere behandeling uitgevoerd.

Heb je nog vragen? Neemt contact met ons op via deze pagina.