Informatiepagina Coronavirus

Maatregelen voor jouw en onze veiligheid

Een bezoek aan ons zal anders verlopen dan je gewend bent. We houden ons aan een zeer streng protocol dat ervoor zorgt dat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten wordt gewaarborgd. Voorafgaand aan de afspraak nemen wij het protocol persoonlijk met je door en dien je hiermee akkoord te gaan. Bij twijfel beslissen onze medewerkers of de afspraak wel of niet plaats mag vinden. Hieronder sommen wij het protocol alvast voor je op:

> De afspraak kan niet plaatsvinden indien je last hebt van één van deze klachten: neusverkoudheid, hoesten, koorts, niezen, benauwdheidsklachten, keelpijn of loopneus.

> Het is verplicht je handen te desinfecteren wanneer je het pand binnen komt, voorafgaand aan de behandeling, na de behandeling, na een eventueel toiletbezoek en bij het verlaten van het pand.

> Kom alleen naar de afspraak. Het is niet mogelijk iemand mee te nemen. Er mag, naast de behandelaar, 1 persoon in een behandelruimte aanwezig zijn.

> Houd altijd 1,5 meter afstand tot anderen. Wij schudden geen handen.

> Er geldt een maximaal aantal personen dat in het pand aanwezig mag zijn. Het kan zijn dat we je vragen buiten te wachten indien je langer dan vijf minuten voorafgaand aan je afspraak aanwezig bent. Kom dus niet te vroeg!

> Tijdens de behandeling praten we zo min mogelijk. Niet zo gezellig, maar wel belangrijk voor jouw en onze veiligheid.

> We schenken geen koffie, thee of water. Ook verwijderen we het leesmateriaal uit onze wachtruimte.

> Wil je gebruikmaken van het toilet? Meld dit eerst aan een personeelslid. Het toilet wordt na ieder gebruik ontsmet.

> In de winkel geldt: raak zelf geen producten aan, maar vraag een medewerker om hulp. Testers mogen door klanten niet worden gebruikt.

> Tot slot: volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

Dit protocol geldt voor al onze klanten en moet door iedereen worden opgevolgd. Naast dit algemene protocol hanteren wij ook een streng hygiëneprotocol dat gericht is op ontsmetting en reiniging van de behandelruimtes, behandelmaterialen en de winkel. Dit protocol wordt na iedere behandeling uitgevoerd.

Heb je nog vragen? Neemt contact met ons op via deze pagina.