Medische Pedicure

Cosmonde is dé schoonheidssalon in het centrum van Zwolle! Geniet bij ons van diverse gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, laat een permanente make-up zetten of laat je permanent ontharen. Er is zó veel mogelijk!

Bij Cosmonde geloven we in huidverbeterende behandelingen die worden ondersteund door de laatste innovaties op het gebied van behandelapparatuur en skincare. Zo ben je zeker van een snel en doeltreffend resultaat.

Wil je een afspraak maken? Dit kan gemakkelijk via ons online boekingssysteem.PEDICURE TOT 45 MIN (€38)
Ook voor de diabetische en reumatische voet. Bijbetaling zorgprofiel 2,3,4 voor niet medisch noodzakelijke handelingen is €12,50.
Maak afspraak

PEDICURE MET LAKKEN (€45)
Maak afspraak

INGROEIENDE NAGELS (€12,50*)
Maak afspraak

LIKDOORNS (€15*)
Maak afspraak

WRATBEHANDELING (vanaf €17,50*)
Met Cryopen. Bel ons voor de mogelijkheden.

LAKKEN VAN DE TEENNAGELS (€15)
Maak afspraak

GELLAK MET CND NAGELLAK (€32,50)
Maak afspraak

ANTI-DRUK TECHNIEKEN/ORTHESE
Anti-druk behandeling vanaf €2,50
Orthese klein: €20,00
Orthese middel: €25,00
Othese groot: €35,00

Antidruk techniek kan worden toegepast voor onder andere het tijdelijk verlichten van een drukplek. Als er bijvoorbeeld een likdoorn is verwijderd en de plek is gevoelig, dan kan deze plaats drukvrij worden gelegd zodat het minder pijnlijk is en uw huid de kans krijgt om te herstellen. Ook als u een gevoelige knok heeft kan deze drukvrij worden gelegd.

Kortom antidruk techniek dient om bepaalde pijnpunten (preventief) drukvrij te leggen of te ontlasten. Het materiaal om drukvrij te leggen kan vervaardigd worden van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld vilt, fleecyweb of foam.

Het is ook mogelijk om op maat antidruk stukjes te laten maken. Een orthese wordt dat genoemd. Het voordeel daarvan is dat deze stukjes ‘s morgens tussen de tenen worden aangebracht en ’s avonds weer weggehaald kunnen worden. De stukjes worden op maat aan uw voet gemaakt en zijn dus uniek voor u. Deze siliconestukjes kunnen lang meegaan, terwijl de confectie antidruk middelen vaak binnen een paar weken weggegooid moeten worden.

NAGELBEUGELS
1 beugel €25
2 beugels in 1 behandeling €40,00

Bij ingroeiende nagels kunnen nagelbeugels uitkomst bieden. Een nagelbeugel wordt op maat gemaakt en verlicht direct de pijn. Nagelbeugels begeleiden de groei van de nagel zodat deze wordt gecorrigeerd.

Wij maken gebruik van verschillende technieken om de nagel te corrigeren. Dit doen wij d.m.v. een plakstrip (B/S Spange), of met een stalen draadje.

Bij B/S Spange wordt een kunststof strip op maat gemaakt en vastgelijmd op de nagel. Als er een stalen draad wordt gebruikt wordt deze ook op maat gemaakt en om de buitenste randen van de nagel geschoven . Het dragen van de beugels doet geen pijn en is in alle schoenen te dragen.

Hoe lang de beugel gedragen moet worden hangt af van de mate van kromming of ingroei van de nagel. Over het algemeen duurt de behandeling een jaar.

*Vanafprijs (aanvullende info nodig voor prijsindicatie)