Manicure & Nagelstyling (momenteel klantenstop)

Cosmonde is dé schoonheidssalon in het centrum van Zwolle! Geniet bij ons van diverse gezichtsbehandelingen, permanente make-up en de mooiste niche parfums. Bij Cosmonde geloven we in huidverbeterende behandelingen die worden ondersteund door de laatste innovaties op het gebied van behandelapparatuur en skincare. Zo ben je zeker van een snel en doeltreffend resultaat.

Wil je een afspraak maken? Dit kan gemakkelijk via ons online boekingssysteem. Voor manicures & nagelstyling geldt momenteel een klantenstop.POWERGEL NIEUWE SET MET VERLENGING (€60)
PowerGel is de allernieuwste techniek op het gebied van nagelverlenging. Qua sterkte is PowerGel vergelijkbaar met Acryl, maar heeft de flexibiliteit van gelnagels. Hierdoor blijven je nagels langer mooi en wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd. Inclusief kleurlak.
Maak afspraak

POWERGEL NIEUWE SET NATUURLIJKE NAGEL (€57,50)
Zonder verlenging, inclusief kleurlak.
Maak afspraak

POWERGEL OPVULLEN (MAX. 3 WEKEN) €47,50
Inclusief kleurlak. Opvullen is alleen mogelijk indien de set bij Cosmonde is gezet.
Maak afspraak

VERWIJDEREN POWERGEL (€20)
Alleen mogelijk indien de set bij Cosmonde is gezet.
Maak afspraak

GELLAK MET CND NAGELLAK (€35,50)
Maak afspraak

Wij bieden op Gellak & PowerGel behandelingen maximaal 1 week garantie mits een onvolkomenheid binnen 3 dagen wordt gemeld. Een voorwaarde is wel dat je je aan de verzorgingsvoorschriften hebt gehouden. Bij twijfel zullen wij niet onder garantie behandelen. Klik hier om de verzorgingsvoorschriften te downloaden.