Verzenden & Retourneren

Wij maken gebruik van de betrouwbare service van PostNL voor het leveren van jouw pakket. Bestel je voor 15:00 uur? Dan doen wij ons best om ervoor te zorgen dat jij de volgende werkdag jouw pakket in huis hebt (alleen binnen Nederland). Je ontvangt, wanneer je pakket verzonden is, automatisch een Track-and-Trace code in je e-mail.

Verzendkosten Nederland
€5,95 (gratis vanaf €35)

Verzendkosten België
€7,50 (gratis vanaf €50)

Verzendkosten Duitsland
€7,50 (gratis vanaf €50)

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een product dat je besteld hebt,niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan je gecrediteerd.

Retouren
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Na het herroepen heb je 14 dagen de tijd om het product/de producten aan ons te retourneren. De kosten voor retourzending nemen wij niet op ons.

Hygiënische producten zijn uitgesloten van retouren.

Geldteruggave op basis van betaalwijze
- Betaald met iDeal, creditcard of PayPal: het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op uw bank- of girorekening teruggestort.
- (gedeeltelijk) met cadeaubon: je ontvangt dit bedrag retour in de vorm van een dezelfde cadeaubon als waarmee je hebt betaald. Het resterende aankoopbedrag wordt teruggestort op de betreffende bank- of girorekening.