Epileren/Harsen/Verven

Cosmonde is dé schoonheidssalon in het centrum van Zwolle! Geniet bij ons van diverse gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, laat een permanente make-up zetten of laat je permanent ontharen. Er is zó veel mogelijk!

Bij Cosmonde geloven we in huidverbeterende behandelingen die worden ondersteund door de laatste innovaties op het gebied van behandelapparatuur en skincare. Zo ben je zeker van een snel en doeltreffend resultaat.

Wil je een afspraak maken? Dit kan gemakkelijk via ons online boekingssysteem.Henna Brows (€25)
Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder uw wenkbrauwen mee wordt geverfd. Uw wenkbrauwen zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct veel voller. Dit betekent dus dat u uw wenkbrauwen een aantal weken niet meer hoeft te tekenen en poederen. Zeker voor dames met weinig wenkbrauw groei zijn Henna brows de oplossing. LET OP: Henna Brows is niet mogelijk wanneer er een (oude) permanente make-up is gezet.
Maak afspraak

Henna Brow Treatment (€37,50)
Dezelfde behandeling als bovenstaande maar dan inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen.
Maak afspraak

Lash Lift (€45)
Je wimpers worden gelift door middel van een serum waardoor je geen wimperkruller meer nodig hebt! (Met verven €10 extra)
Maak afspraak

Verven wenkbrauwen (€12,50)
Maak afspraak

Verven wimpers (€15)
Maak afspraak

Verven wimpers en wenkbrauwen (€20)
Maak afspraak

Epileren/harsen wenkbrauwen (€12,50)
Maak afspraak

Harsen bovenlip + kin (€18)
Maak afspraak

Harsen bovenlip of kin (€10)
Maak afspraak