Online Afspraak Schoonheidssalon ZwolleHieronder kun je zelf een afspraak maken via ons online boekingssysteem. Handig, want zo zie je direct wanneer we een plekje voor je vrij hebben! Controleer je e-mailadres goed, je ontvangt namelijk direct een bevestiging van je afspraak.

Wil je een duobehandeling boeken of heb je een vraag? Bel dan 038 230 22 22 (di t/m za van 10:00 tot 18:00) of mail ons via de contactpagina.

BELANGRIJK: KLANTENSTOP JASMIJN SMID (OWNER & PMU-SPECIALIST)

I.v.m. enorme drukte is het vanaf heden voor nieuwe klanten niet meer mogelijk online afspraken te maken bij Jasmijn. Deze klantenstop duurt tot het voorjaar van 2020. Wil je een afspraak maken voor PMU? Dit kan bij onze PMU-Specialist Amrei. Amrei is opgeleid door Jasmijn en biedt dezelfde kwaliteit. Wil je toch een afspraak maken bij Jasmijn? Dit kan enkel telefonisch via 038 230 22 22. Houd rekening met een wachttijd van minimaal 8 maanden. Wanneer je Jasmijn ziet staan bij het online boeken gaat dit niet om Jasmijn Smid maar onze andere collega.


Wil je een afspraak annuleren?
Dit kan kosteloos tot maximaal 24 uur voor aanvang van de behandeling (bij PMU 48 uur) en enkel telefonisch. Annuleer je later? Dan brengen wij 50% van de kosten van de behandeling in rekening, ook bij een no-show.

Wij behandelen personen vanaf de leeftijd van 16 jaar. Onder de 16 jaar dient er schriftelijke toestemming te worden gegeven door een ouder/voogd en deze dient tijdens de behandeling aanwezig te zijn. Onder de 14 jaar behandelen wij niet. Voor behandelingen bij onze cosmetisch arts, PMU-behandelingen en permanente ontharing dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en dit aan te kunnen tonen wanneer hier om gevraagd wordt. Het tekenen van een informed consent maakt onderdeel uit van een aantal behandelingen.