Gezichtsbehandelingen

Cosmonde is dé schoonheidssalon in het centrum van Zwolle! Bij Cosmonde geloven we in huidverbeterende behandelingen die worden ondersteund door de laatste innovaties op het gebied van behandelapparatuur en skincare. Zo ben je zeker van een snel en doeltreffend resultaat.

Wil je een afspraak maken? Dit kan gemakkelijk via ons online boekingssysteem.GEZICHTSBEHANDELING IN OVERLEG (v.a. €65)
We kijken samen naar jouw huid en kiezen de meest passende behandeling uit.
Maak afspraak

BASIC SKIN (€65)
Een behandeling op maat. Na een huidanalyse wordt in overleg gekozen voor een specifieke productlijn. Deze behandeling is inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen en duurt ongeveer 60 minuten.
Maak afspraak

GLOWSKIN FACIAL - NIEUW (€85)
Onze nieuwste gezichtsbehandeling voor een intense glow! Deze behandeling is een combinatie van microdermabrasie, zuurstoftherapie, ultrasound of radiofrequentie voor huidverstrakking, hydratatie én huidvernieuwing. Dit moet je geprobeerd hebben!
Maak afspraak

SOTHYS SEIZOENSBEHANDELING (€70)
2x per jaar wisselt deze behandeling met producten die de huid voorzien van alle essentiële elementen die zij nodig heeft. Deze behandeling is inclusief het epileren van de wenkbrauwen.
Maak afspraak

DEEP CLEANSING SKIN (€40)
Een korte reinigingsbehandeling speciaal voor de onzuivere huid. Ook zeer geschikt voor tieners!
Maak afspraak

ACNE FACIAL/FRUITZUURPEELING (€65)
Een behandeling met glycolzuur of enzymatische peeling om de huid te zuiveren en te egaliseren. Vergoeding door het ziekenfonds is mogelijk bij deze behandeling. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekering.
Maak afspraak

GLYSALAC PROFESSIONAL PEELING (€65)
Combinatie van salicylzuur en glycolzuur voor een gladdere huid en een heldere teint.
Maak afspraak

REVITALASER (€57,50)
Korte behandeling met de Revitalaser. Verstevigd en lift de huid. Ook ideaal voor verstrakking van de oogcontouren en de bestrijding van vochtwallen. Ook beschikbaar als kuur van 6 of 10 behandelingen (€325 en €525).
Maak afspraak

REVITALASER EYE CONTOUR KUUR
6 behandelingen €150
10 behandelingen €235
Maak afspraak

DERMAOXY FACIAL (€75)
Met het DermaOxy-apparaat wordt onder hoge druk een serum i.c.m. pure zuurstof in de huid geperst waardoor deze beter wordt gehydrateerd. Ook is de huid minder gerimpeld en wordt deze strakker. Inclusief epileren.
Maak afspraak

MICRODERMABRASIE (€65)
Door middel van deze slijpmethode wordt de huid zachter, gladder en egaler. Inclusief epileren. Ook beschikbaar als kuur van 3 behandelingen (€150).
Maak afspraak

HYDRODERMABRASIE (€85)
Combinatie van diamantdermabrasie en het gelijktijdig insluizen van actieve werkstoffen. Hierdoor wordt de huid zachter, gladder en egaler. Inclusief epileren. Ook beschikbaar als kuur van 3 behandelingen (€225).
Maak afspraak

SKIN BOOST (€90)
Een prachtige behandeling om je huid een flinke oppepper te geven. De combinatie van microdermabrasie en de revitalaser zorgen een absolute red-carpet look!
Maak afspraak

MESO THERAPIE + RADIOFREQUENTIE (€85)
Stimulatie collageen synthese. Voor het herstellen van de huidelasticiteit en gezichtscontouren. Een super anti-ageing behandeling! (3 behandelingen voor €225 en bij te boeken bij een gezichtsbehandeling voor €30)
Maak afspraak

FRACTIONAL NEEDLING (VANAF €95)
Effectieve behandeling tegen fijne lijntjes en littekentjes. Met een klein naaldje wordt een hoogwaardig serum in de huid gebracht voor een langdurig opgevuld effect.
Maak afspraak

BINDWEEFSELMASSAGE (€52.50)
Ook extra bij te boeken bij een Facial (€30). Kuur van 6 behandelingen €285.
Maak afspraak