Gezichtsbehandelingen

Cosmonde is dé schoonheidssalon in het centrum van Zwolle! Bij Cosmonde geloven we in huidverbeterende behandelingen die worden ondersteund door de laatste innovaties op het gebied van behandelapparatuur en skincare. Zo ben je zeker van een snel en doeltreffend resultaat.

Wil je een afspraak maken? Dit kan gemakkelijk via ons online boekingssysteem.


MAANDACTIE APRIL: ASMR / ACNE BACK FACIAL + Molton Brown

Bij een boeking van deze nieuwe behandeling in april krijg je een heerlijke Molton Brown bodywash of bodylotion naar keuze ter waarde van €25,-/€30,-. 
Maak afspraak

nieuw! ASMR BACK FACIAL (€90,-)
Ervaar diepe ontspanning en verbetering van de huid met onze ASMR Back Facial. Deze behandeling combineert zachte en stevigere aanrakingen om zowel lichaam als geest tot rust te brengen. Tegelijkertijd reinigen en hydrateren we de huid van de rug grondig! Perfect voor diegenen die stress willen verminderen en hun huid willen laten stralen. 
Maak afspraak

nieuw! ACNE BACK FACIAL (€90,-)
Onze Acne Back Facial is speciaal ontwikkeld voor mensen die kampen met acne op de rug. Deze gerichte behandeling maakt gebruik van diepe reiniging, exfoliatie, en specifieke serums om ontstekingen te verminderen, poriën te ontstoppen en de vorming van nieuwe uitbraken te voorkomen. Laat je rug er weer gezond en helder uitzien met onze doeltreffende aanpak. Ook onze Acne Back facial behandeling bevat een massage gedeelte! 
Maak afspraak

GEZICHTSBEHANDELING IN OVERLEG (v.a. €85)
We kijken samen naar jouw huid en kiezen de meest passende behandeling uit. 
Maak afspraak

BASIC SKIN (€85)
Een behandeling op maat. Na een huidanalyse wordt in overleg gekozen voor een specifieke productlijn. Deze behandeling is inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen.
Maak afspraak

BASIC SKIN & REVITALASER (€99)
Een behandeling op maat. Na een huidanalyse wordt in overleg gekozen voor een specifieke productlijn. De Revitalaser verstevigd en lift de huid. Deze behandeling is inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen.
Maak afspraak

GLOWSKIN FACIAL - (€97,50)
Onze gezichtsbehandeling voor een intense glow! Deze behandeling is een combinatie van microdermabrasie, zuurstoftherapie, ultrasound of radiofrequentie voor huidverstrakking, hydratatie én huidvernieuwing. Dit moet je geprobeerd hebben!
Maak afspraak

NIEUW - SOTHYS VITAMINE C TREATMENT (€125)
Een fantastische behandeling om pigmentvlekjes aan te pakken en een doffe huid weer glowy te maken.
Maak afspraak

SOTHYS SEIZOENSBEHANDELING (€90)
2x per jaar wisselt deze behandeling met producten die de huid voorzien van alle essentiële elementen die zij nodig heeft. Deze behandeling is inclusief het epileren van de wenkbrauwen.
Maak afspraak

CARBON LASER PEELING (€99)
Met de Carbon laser Peeling laat u uw huid weer stralen. De Carbon Laser Peeling is een van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een dieptereiniging ingezet.
Maak afspraak

DEEP CLEANSING SKIN (€60)
Een korte reinigingsbehandeling speciaal voor de onzuivere huid. Ook zeer geschikt voor tieners!
Maak afspraak

ACNE FACIAL/FRUITZUURPEELING (€80)
Een behandeling met glycolzuur of enzymatische peeling om de huid te zuiveren en te egaliseren. Neem contact op met je zorgverzekering voor een eventuele vergoeding van de kosten.
Maak afspraak

GLYSALAC PROFESSIONAL PEELING (€80)
Combinatie van salicylzuur en glycolzuur voor een gladdere huid en een heldere teint.
Maak afspraak

REVITALASER (€75)
Korte behandeling met de Revitalaser. Verstevigd en lift de huid. Ook ideaal voor verstrakking van de oogcontouren en de bestrijding van vochtwallen. Ook mogelijk in kuurverband: 10 behandelingen €695
Maak afspraak

MICRONEEDLING TREATMENT (€90)
Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van een speciale 'Dermapen'. Deze pen heeft een (wegwerp) opzetkop met zeer fijne naaldjes. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid waar zij minuscule gaatjes maken en zorgen voor lichte 'beschadigen' in de lederhuid. Dit leidt tot herstel van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.
Maak afspraak

DERMAOXY FACIAL (€90)
Met het DermaOxy-apparaat wordt onder hoge druk een serum i.c.m. pure zuurstof in de huid geperst waardoor deze beter wordt gehydrateerd. Ook is de huid minder gerimpeld en wordt deze strakker. Inclusief epileren.
Maak afspraak

MICRODERMABRASIE / HYDRODERMABRASIE (€97,50)
Door middel van deze slijpmethode wordt de huid zachter, gladder en egaler. Inclusief epileren. 
Maak afspraak

BINDWEEFSELMASSAGE (€75)
Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Ook mogelijk in kuurverband: 6 behandelingen €390. Ook extra bij te boeken bij een Facial (€30). 
Maak afspraak