PMU APPARATUUR EN NAALDEN

KRACHT EN PRECISIE

PERFECT LADY - apparaten worden gekenmerkt door een hoog vermogen van de naald en nauwkeurige injectie, ongeacht de dichtheid en hardheid van de huid.

Als gevolg hiervan, worden verwondingen en bloedingen tot een minimum beperkt. Een sterke en nauwkeurige penetratie van de naald in de huid zorgt ervoor dat de huid niet open scheurt en beschadigt.

De innovatieve POWER LINER-technologie die in het handstuk wordt gebruikt, zorgt voor een constante frequentie en kracht van het apparaat ondanks de gevarieerde structuur van de huid. Hierdoor blijft er meer pigment in de huid achter en wordt de genezingsduur na de behandeling aanzienlijk verkort.

Traditionele apparaten voor permanente make-up zorgen ervoor dat de huid tijdens het prikken buigt onder de druk van de naald. En dat de huid omhooggeduwd wordt, wanneer de naald naar buiten komt.

Een te lage frequentie van de werking van de naald en een te laag vermogen zorgen ervoor dat de naald een ernstig probleem heeft met het elke keer weer overwinnen van de natuurlijke weerstand van de huid. Tijdens de procedure beschadigt de naald het huidoppervlak, waardoor hevige bloedingen ontstaan die het pigment van de huid wassen.

 

 

ACUPUNCTUUR IN CARTRIDGE

SECURE zijn 's werelds eerste cartridges die in twee soorten worden geproduceerd: met acupunctuurnaalden en met traditionele naalden. Door het innovatieve gebruik van acupunctuurnaalden in patronen is het werken met de acupunctuurtechniek nu niet alleen uiterst nauwkeurig, maar ook veilig.

CARTRIDGE

Patroon - een geïntegreerd naaldsysteem met dop, zorgt voor de hoogste veiligheids- en hygiënenormen. De naald in de plastic behuizing wordt steriel schoon gehouden. Het interne filter minimaliseert het terugstromen van kleurstof en bloed in het handstuk, terwijl de cartridge in werking is. Hierdoor vermindert de kans op infectie tijdens de procedure. Om de veiligheid te garanderen, zijn wegwerppatronen verpakt in blisters en gesteriliseerd met ethyleenoxide.

Wanneer het patroon uit het handvat wordt verwijderd, wordt de naald automatisch teruggetrokken in de dop. Dit voorkomt incidentele prikaccidenten en voorkomt mogelijke infecties, die ernstige ziekten zoals aids of virale hepatitis veroorzaken.

De cartridge bevat een pigmentreservoir. Het bevat de hoeveelheid kleurstof die voldoende is om een standaardprocedure uit te voeren. Het patroonontwerp voorkomt dat het pigment eruit morst. De vorm van de naaldpunt is zo ontworpen dat de hoogste precisie wordt verkregen bij het aanbrengen van de kleurstof in de huid met zo min mogelijk verwondingen.

MEER KLEUR

De correct ontworpen vorm van de SECURE-naaldpunt maakt het mogelijk om tijdens het prikken tot 50% meer kleurstof in te brengen. De precisie van het slijpen tot op 1 micron en de speciaal geselecteerde flexibiliteit van de naald zorgen voor een zeer nauwkeurige punctie, zonder de huid te verwonden of overmatig bloeden te veroorzaken. Het resultaat is dat er meer van de kleurstof in de huid blijft, omdat deze niet door het bloeden wordt weggespoeld.

PRO LINER MACHINE 

Werkfrequentie naald: 50 tot 150 bewegingen per seconde (elke 10 instelbaar).

- Ergonomische, aluminium handgreep kenmerkt zich door een zeer stille werking zonder trillingen. Zelfs bij een langere behandeling raakt het niet oververhit.

- SECURE wegwerp-naaldcartridgesysteem met het PROTECT-systeem

(patent aangevraagd) minimaliseert de kans op besmetting zonder de noodzaak om afzonderlijke onderdelen in een autoclaaf te steriliseren.

- Het Click-In-systeem zorgt voor een snelle installatie van de cartridge.

- Soepele aanpassing van de naaldlengte.

- Bedieningspaneel: glas en aluminium.

- Voetschakelaar.

- Leren hand-genaaide tas.

 

💎 Het nieuwste model van het PRO LINER -apparaat voor permanente make-up.

👉 Speciaal gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar geavanceerde technologieën en pigmentatiemogelijkheden met de hoogste precisie.

👉 Ergonomische handgreep gemaakt van de hoogste kwaliteit geanodiseerd aluminium werkt perfect, stil, zonder trillingen.

👉👜 Het apparaat is verpakt in een mooie, met de hand genaaide tas van natuurlijk leer.

 

Het is niet met het blote oog te zien, maar wel met een microscoop of een vergrootglas. De acupunctuurnaalden in onze veilige cartridges hebben punten die zijn geslepen tot 1 micron (een duizendste van een millimeter). Het is moeilijk te zien en soms zelfs voor te stellen. Door deze nauwkeurigheid kunnen we de huid nauwkeurig en praktisch pijnloos doorboren. Vandaar de markering van de naalden HR Hight Resolution - hoge resolutie.

 

CONCEPT

Onze basiscriteria zijn VEILIGHEID en HOOGSTE KWALITEIT. Er is geen ruimte voor compromissen bij permanente make-up.

Perfect Lady-apparaten worden gekenmerkt door buitengewone precisie, die we hebben bereikt door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken voor de productie. Onze apparaten voor permanente make-up voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen.

 

VEILIGHEID

Tijdens de permanente make-up behandeling wordt de epidermis gebroken en komt deze in contact met bloed. Ons systeem van steriele naaldenpatronen, welke een intern PROTECT-systeem bevat, minimaliseert de kans op herbesmetting. Tevens maakt een systeem van wegwerpaccessoires de procedure veilig voor zowel de cliënt als de persoon die de procedure uitvoert. Als het om beveiliging gaat, sluiten we geen compromissen.

 

TECHNOLOGIE

Onze missie is om veilige behandelconcepten, apparaten en technologieën te promoten. Ons aanbod omvat alleen apparaten en systemen voor permanente make-up en mesotherapie met micronaaldjes die voldoen aan de hoogste veiligheids- en hygiënenormen.

We werken ook constant aan oplossingen die de precisie vergroten bij het aanbrengen van de kleurstof in de huid met zo min mogelijk verwondingen.

 

Het handstuk voor permanente make-up is ontworpen voor de meest veeleisende specialisten.

Het innovatieve aandrijfsysteem zorgt voor de hoogste precisie van de naald. Door het moderne en ergonomische ontwerp is zelfs langdurig werken met het handvat niet vermoeiend. Voor de productie werd geanodiseerd aluminium van de hoogste kwaliteit gebruikt. Een juist gekozen gewicht en precisie van vakmanschap maken het werk van de handgreep erg stil.

 

CLICK IN

Het Click-In-systeem zorgt voor een snelle montage van de cartridges. Hierdoor kunt u tijdens de procedure eenvoudig de maat van de naald of de kleur van de kleurstof wijzigen. Een wegwerpbare, ergonomische patroon beschermt de naald tegen vuil en maakt de behandeling veiliger.

PRIJS PRO LINER MACHINE: €3.200,- 

TECHNISCHE PARAMETERS/PRO LINER

Afmetingen apparaat: lengte - 148 mm / breedte - 148 mm / hoogte - 30 mm.

Gewicht: apparaat - 608 g / handgreepstandaard - 148 g / handgreep met kabel - 106 g / handgreep zonder kabel - 78 g / voetschakelaar - 112 g.

Apparaat: voeding - 230 AC / 24 DC / vermogen - 10 W / max stroomverbruik - 1,0 A.

Handstuk / micromotor: voeding - 12 V DC / vermogen - 2,57 W / koppel - 3,2 Nm / max. - 12.000 tpm.

 

TOUCH ONE MACHINE

Naaldwerkfrequentie: 60, 90, 120 bewegingen per seconde.

- Ergonomische, aluminium handgreep kenmerkt zich door een zeer stille werking zonder trillingen. Zelfs bij een langere behandeling raakt het niet oververhit.

- SECURE wegwerp-naaldcartridge-systeem met het PROTECT-systeem

(patent aangevraagd) minimaliseert de kans op besmetting zonder de noodzaak om afzonderlijke onderdelen in een autoclaaf te steriliseren.

- Het Click-In-systeem zorgt voor een snelle installatie van de cartridge.

- Soepele aanpassing van de naaldlengte.

- Bedieningspaneel: glas en aluminium.

PRIJS TOUCH ONE MACHINE: €1.650,-