Ga naar inhoud
Gratis verzending v.a. €35 | Gratis inpakservice & samples
Gratis verzending v.a. €35 | Gratis inpakservice & samples

Specials

Cosmonde is dé schoonheidssalon in het centrum van Zwolle! Geniet bij ons van diverse gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, laat een permanente make-up zetten of laat je permanent ontharen. Er is zó veel mogelijk!

Bij Cosmonde geloven we in huidverbeterende behandelingen die worden ondersteund door de laatste innovaties op het gebied van behandelapparatuur en skincare. Zo ben je zeker van een snel en doeltreffend resultaat.

Wil je een afspraak maken? Dit kan gemakkelijk via ons online boekingssysteem.Duobehandelingen
Het is bij ons mogelijk om tegelijkertijd een behandeling te krijgen. Leuk om samen met je beste vriend of vriendin te doen! I.v.m. de beschikbaarheid kun je een duobehandeling niet online inboeken. Neem contact op via 038 230 22 22 voor de mogelijkheden. Houd tevens rekening met een wachttijd. Het is aan te raden om ruim van tevoren (6 weken) te reserveren.

Make-up Your Mind (€30)
Laat je vakkundig opmaken door onze visagist in iedere gewenste stijl! Alleen boekbaar op aanvraag via 038 230 22 22 op basis van beschikbaarheid.

Geurproeverij (€20 p.p.)
Ontdek samen of alleen de wereld van niche parfums! Onder genot van een drankje vertellen wij je alles wat je moet weten en gaan we samen op zoek naar jouw perfecte geur. Ook leuk om cadeau te doen! Bij aankoop van een parfum vervalt het bedrag voor de proeverij. I.v.m. het coronavirus dienen deelnemers uit hetzelfde huishouden te komen. Het ondertekenen van een Informed Consent maakt onderdeel uit van de Geurproeverij.
Maak afspraak