Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €30 (NL)
Exclusieve niche merken
Persoonlijke service

Permanente Make-up

In onze Brand Store in Zwolle bieden wij naast onze exclusieve producten ook diverse treatments aan, waaronder ook permanente make-up. Hieronder vind je een overzicht van deze behandelingen samen met een beknopte omschrijving. Heb je vragen over de behandelingen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail via de pagina "Klantenservice".

LET OP! Permanente make-up behandelingen zijn zeer populair en de vraag is groot. Plan dus ruim van tevoren de door jou gewenste behandeling. Deze behandelingen worden alleen uitgevoerd door Jasmijn.

Het tekenen van een Informed Consent maakt onderdeel uit van de intake. Zonder ondertekening van dit formulier behandelen wij niet. Het kosteloos annuleren van een PMU-afspraak kan in verband met grote drukte enkel telefonisch tot maximaal een week voor de behandeling.

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up worden kleurpigmenten met een steriele naald in de huid aangebracht. De kleur wordt per persoon aangepast aan de huid, haar, en oogtinten. Het pigment blijft ongeveer een jaar tot maximaal twee jaar in de huid zitten, afhankelijk van het huidtype en uw leeftijd.

Wat is het verschil tussen permanente make-up en een tattoeage?

Dit is een vraag die vaak gesteld wordt. Ik zeg altijd: permanent make-up wordt de huid in getrild; dit wordt in de bovenste laag van de lederhuid aangebracht en een tattoeage wordt de huid in geboord. Een tatoeage wordt dus dieper in de huid aangebracht. Bewust wordt gekozen om in de lederhuid te werken tijdens het zetten van permanente make-up omdat u dan niet uw hele leven kan met een zelfde make-up. Haren, ogen en huid worden lichter van kleur naarmate we ouder worden. Het zou niet verantwoord zijn om op je twintigste te kiezen voor zwarte wenkbrauwen, die vervolgens qua vorm en kleur een heel leven lang toonaangevend zullen zijn.

Permanente make-up blijft bij 'jonge dames' van 20 tot 35 ongeveer 9 tot 16 maanden mooi in de huid. 
Bij dames vanaf 35 tot 75 blijft het pigment 12 tot 19 maanden mooi in de huid zitten. 
Bij jonge dames blijft het iets minder lang zitten omdat deze huiden over het algemeen iets vetter zijn en jonge huiden zich snel vernieuwen. Bij overmatig zonnebank of veel blootstelling aan UV licht vervaagd pmu ook sneller. UV-licht is de meest heftige boosdoener voor het verkleuren van permanente make-up. Gebruik daarom altijd een SPF factor voor uw pmu om het resultaat het langst mooi te houden.  Wanneer we wat ouder worden vernieuwd de huid zich ook minder snel; vandaar dat pmu daarbij langer blijft zitten. 

Wat is het verschil tussen de ombre en hairstroke techniek?

De meest voorkomende techniek is tegenwoordig de ombre techniek, de poeder wenkbrauw. Hierbij maak ik de voorkant van de wenkbrauw heel zacht en poederig, en hoe verder ik naar achter werk in de wenkbrauw hoe voller de ombre brow wordt van kleur. Je hebt dus een mooi overloop van licht naar donker bij deze techniek. Deze techniek pas ik het meest toe bij jonge dames die zo min mogelijk willen bijtekenen.

De haistroke techniek, ook wel 3D hairstrokes genoemd is de meest natuurlijke techniek. Met een flinterdun naaldje maak ik als het ware 'haartjes ' in de wenkbrauwen. Hiermee vul ik de wenkbrauw mooi op waardoor je een natuurlijk resultaat hebt. 

Deze techniek gebruik ik het meest bij dames van middelbare leeftijd die de wenkbrauw zo natuurlijk mogelijk willen.

LET OP: Deze techniek is niet voor iedereen geschikt! Heb je een extreem vette, of juist extreem dunne en gevoelige huid? Dan is het zetten van hairstrokes niet mogelijk. Wij kunnen u dan niet de garantie bieden dat de hairstrokes mooi blijven zitten.

De behandeling:

- Gezondheidsverklaring

Alvorens vult u altijd een gezondheidsverklaring bij ons in. Zonder deze verklaring mogen wij niets zetten.

- Voortekenen

Nadat het formulier is ingevuld kijken we naar uw wensen en verwachtingen. Wat wilt u graag? Wat bent u gewend om te tekenen? Hoe donker heeft u de wenkbrauwen normaal gesproken?

Nadat we uw wensen hebben door besproken beginnen we met het voortekenen van de wenkbrauwen. Onze specialist Jasmijn tekent en meet de wenkbrauwen zorgvuldig voor u uit, net zolang tot we het samen eens zijn met de vorm die er staat.

Hierna bepalen we samen de kleur. Ik heb meestal 2 a 3 kleuren in mijn hoofd die bij het gelaat zouden passen. Deze plaats ik eerst met een wattenstaafje op het voorhoofd, om te kijken hoe de kleur valt. Een kleur ziet er in het flesje namelijk altijd anders uit dan op de huid. Bij iedere huid kan de kleur ook wat anders vallen.

Vervolgens beginnen we met het daadwerkelijke zetten. De hairstrokes, ombre, of de eyeliner wordt nu daadwerkelijk geplaatst. 

Nazorg:

Na het zetten van de wenkbrauwen of eyeliner dient u zich te houden aan een strikte nazorg die zorgvuldig moet worden nagekomen. 

De pigmentatie heeft een mooie vorm en een prachtige kleur maar het is ook een lichte schaafwond. Net als elke andere schaafwond geneest deze het snelst in de open lucht. Water, crème of andere zaken vertragen het genezingsproces en verminderen het uiteindelijke resultaat.

De volgende factoren zijn van groot belang:

- Houd de pigmentatie 72 uur droog, dus ook niet reinigen!

- Breng  7 dagen geen make-up aan op de plek waar de pigmentatie is aangebracht.

- Breng na 2 dagen in de ochtend en in de avond een dun laagje vaseline aan op de huid. ( met wattenstaafje, nooit met uw blote handen)

- Gebruik alleen vaseline die wordt meegegeven door de behandelaar, het is noodzakelijk dat het schoon en hygiënisch is

- Niet krabben of peuteren aan de behandelde huid

- De huid zo min mogelijk aanraken

- De behandelde plekken niet afdekken met pleisters of verband

- Zwembaden, sauna’s, en stoombaden de eerste week vermijden

- De behandelde huid niet blootstellen aan zonnebank of zonlicht

De behandelde huid kan na genezing nog wel als gevoelig ervaren worden. Daarom is het raadzaam de Permanent Make-up, vooral in de zomer, met een zonnefactor te beschermen.

Normaal genezingsproces

Dag 2-4
– Wenkbrauwen kunnen dikker en donkerder worden, dit is normaal
Dag 4-6 – Wenkbrauwen kunnen een andere vorm krijgen of gaan schilferen, dit is normaal
Dag 6-8 – De pigmentatie kan snel minder worden waardoor het lijkt alsof de Permanente make-up niet meer aanwezig is, dit is een normale reactie van de huid
Dag 8-14 Kleur komt weer terug. Eventuele kale plekjes worden tijdens de nabehandeling weer ingevuld.

Maak je geen zorgen wanneer jouw genezingsproces anders verloopt dan hierboven beschreven. Dit is per persoon verschillend. Neem pas contact met ons op wanneer jouw genezingsproces ernstig afwijkt van wat hierboven is beschreven.

 

Wenkbrauwen nieuwe set (€350) 

(Ombre brows of Haistroke techniek) 
Inclusief 1 nabehandeling.
Maak afspraak


Eyeliner Bovenlijn (€225)
Inclusief 1 nabehandeling.
Maak afspraak

Eyeliner Onderlijn (€190)
Inclusief 1 nabehandeling.
Maak afspraak

Eyeliner boven & onder (€295)
Inclusief 1 nabehandeling.
Maak afspraak


Extra nabehandeling wenkbrauwen, lippen en eyeliner (€50)
Tot 3 maanden.
Maak afspraak

Halfjaarlijkse touch up (bij cosmonde gezet) (€75)
Tot een halfjaar na de laatste behandeling

Bestaande PMU bijwerken (bij cosmonde gezet) (€99,50)
Tot 1 jaar na de laatste behandeling.
Maak afspraak

Bestaande PMU bijwerken elders gezet (€125)
Tot 1 jaar na de laatste behandeling.
Maak afspraak

Oud pigment opfrissen of aanpassen
Langer dan een jaar geleden geleden elders gezet (€150)
Maak afspraak

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

GRATIS VERZENDING

Voor bestellingen vanaf €30

SNELLE LEVERING

*Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis

PERSOONLIJKE SERVICE

Klantenservice: 038 230 22 22

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Uitverkocht

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.