HIFU

Cosmonde is dé schoonheidssalon in het centrum van Zwolle! Bij Cosmonde geloven we in huidverbeterende behandelingen die worden ondersteund door de laatste innovaties op het gebied van behandelapparatuur en skincare. Zo ben je zeker van een snel en doeltreffend resultaat.

Wil je een afspraak maken? Dit kan gemakkelijk via ons online boekingssysteem.


 

HIFU (High Intensity Focussed Ultrasound) (v.a. €150)
De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt voor warmte ontwikkeling in de diepere huidlagen. Bij het herstelproces dat hierna optreedt wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. De huid wordt door dit collageen krachtiger en steviger en krijgt zijn elasticiteit weer terug. HIFU huidverjonging is in staat om de ´SMAS´ laag van de huid te verwarmen. Dit is de weefsellaag die gelift wordt tijdens een chirurgische facelift. Zo kunnen we met HIFU je huid op een natuurlijke manier liften en verstevigen.

Het is een niet-chirurgische methode, waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft. De behandeling heeft geen downtime doordat de buitenste laag van de huid niet wordt beschadigd. De behandeling lift het onderste gedeelte van het gelaat maar kan ook ingezet worden op de hals, decolleté, onderkin, etc.

Het proces van collageenvorming neemt ongeveer 3 maanden in beslag, zodat de huid langzaamaan verstrakt. Het resultaat komt daarom op een natuurlijke wijze tot stand. De omgeving zal opmerken dat je er jonger en frisser uitziet zonder dat dit kunstmatig overkomt.

Contra indicaties HIFU.
Wij behandelen niet bij de volgende indicaties:

- Zwangerschap
- Jonger dan 18 jaar
- Epilepsie
- Pacemaker / hartritmestoornissen
- Actieve acne
- Gebruik van bloedverdunners
- Immuunstoornissen
- Hart, lever en nierfalen
- Injectables korter dan 6 weken geleden gezet

Nazorg bij een HIFU behandeling:
Na de HIFU Behandeling zal je een lichte roodheid en soms wat lichte zwelling ondervinden. Ook kun je nog enkele uren wat lichte tintelingen voelen.

Na de behandeling:
- 24 uur niet sporten
- Vermijd minimaal twee weken sauna’s , zonnebanken, etc.
- Gebruik minimaal een week geen ex foliërende producten
- Vooral de eerste twee weken is het belangrijk om de huid goed te hydrateren met een hydraterende dag en nachtcrème.

Prijzen HIFU
HIFU full face (voorhoofd, wangen en kaaklijn) (€350)
HIFU full face + onderkin, hals en decolleté (€550)
HIFU zones: voorhoofd, wangen, kaaklijn, onderkin, hals, decolleté, per zone (€150)