Ga naar inhoud
Gratis verzending v.a. €35 | Gratis inpakservice & samples | last-minute levering Zwolle
Gratis verzending v.a. €35 | Gratis inpakservice & samples | last-minute levering Zwolle

Verhuizing


Goed nieuws: wij gaan verhuizen! Vanaf begin april vind je ons in ons nieuwe pand op Gasthuisplein 16 in Zwolle, slechts 3 straten van onze huidige locatie verwijderd! Op deze pagina beantwoorden wij de veelgestelde vragen omtrent onze verhuizing. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben dan kun je onderaan deze pagina contact met ons opnemen.

Wat wordt jullie nieuwe adres?
Gasthuisplein 16
8011 SC
Zwolle

Waarom gaan jullie verhuizen?
We zijn het afgelopen jaar ontzettend hard gegroeid! Om de groei op te vangen moesten we investeren in een extra behandelruimte. Dit was ook het juiste moment om na te denken over de toekomst van Cosmonde. Want waar zien we onszelf over een aantal jaar?

We zijn tot de conclusie gekomen dat een verhuizing naar het Gasthuisplein beter past bij de huidige koers van Cosmonde. Ook zijn wij van mening dat we daar beter tot ons recht komen door de dynamische en gezellige omgeving. Als kers op de taart kunnen we daar in de zomer ook prettig werken door de airconditioning.

Wanneer sluiten jullie?
Vanaf 11 maart tot en met 1 april zijn wij gesloten i.v.m. de verhuizing.

Ik heb een bestelling geplaatst via de webshop. Wanneer wordt deze verzonden?
Wanneer je een bestelling plaats in de tijd dat wij verhuizen kunnen wij deze helaas nog niet versturen. We zullen je e-mailen met de vraag of je even wilt wachten op je producten of dat je je order het liefst annuleert voor nu.

Ik heb een afspraak staan tussen 11 maart en 1 april!
Geen zorgen, het grootste deel van de afspraken kan gewoon doorgaan! Deze kunnen plaatsvinden in ons zusterfiliaal in de AA-Landen. Natuurlijk overleggen we dit eerst met je. Daarom nemen we spoedig contact met je op. Je hoeft ons dus niet zelf te contacteren!

Ik heb mijn afspraak in april al staan! Waar moet ik heen?
Vanaf 1 april (geen grapje) vinden alle behandelingen plaats in ons nieuwe pand op Gasthuisplein 16. Alle afspraken worden gewoon meegenomen en blijven bewaard, je hoeft dus niets te doen.

Ik wil graag een afspraak maken. Kan dit gewoon?
Jazeker! Tijdens de verbouwing zijn we telefonisch niet bereikbaar, maar je kunt zelf je afspraak online inboeken via deze pagina. We zijn heel benieuwd wat je van ons nieuwe pand gaat vinden!

Ik heb zin in een feestje! Wanneer is de opening?
Natuurlijk gaan we onze uitbreiding met jullie vieren! Op dit moment is nog niet bekend wanneer dit precies gaat plaatsvinden maar we houden je natuurlijk op de hoogte. Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven (je kunt je onderaan de website aanmelden).

Ik heb nog een vraag!
Geen nood! Hieronder kun je ons een e-mail sturen. Je mag ons ook een bericht sturen via Facebook Messenger, Instagram DM of ons bellen op 038 230 22 22. We helpen je graag!